NZ, Nu med campervan

Endelig, så fik jeg min nye bil/campervan. Ventede også mange dage på den i Christchurch.

Look deeply and learn from your surroundings.

Mãori words

Campervan / ombygget bil.

Så fik jeg som skrevet, endelig en campervan. Det blev en ombygget bil, en Toyota Voxy fra 2006. Halvdyr bil, men prisen afhænger jo af, hvad jeg kan få den afsat til igen… Den er handlet via en Facebook gruppe for netop salg af campervan / ombyggede biler. Mest for Backpackers tror jeg.

Bilen er Self contained certificeret. Det betyder jeg må overnatte på de camp sites, hvor der ikke er toiletter. Men ved samtlige af de self contained biler, der sælges på facebook gruppen, står det at de er med nyt ubrugt toilet. Så i praksis er det nok ikke det største problem.

Der er også både en friskvand- og spildevandsbeholder, hvilket i daglig praksis måske har større betydning.

Men der er et men… Bilen er ny certificeret og solgt til 2 piger for 3-4 uger siden og solgt til dem uden toilet! Og jeg ser heller ikke mig selv mangle det. Men det betyder jeg helst skal vælge pladser, hvor der er et toilet (long drop er ok, jeg er ovre den fase hvor det generer mig).

Planlægning af videre færd.

Planlægning af ruten har jeg jo ikke forberedt hjemmefra… Så der er der lidt at kigge på.

Har fået anbefalet en app, WIKICamps NZ. Virker umiddelbart som om den har mange interesse steder som interessante steder, Campingpladser, Frie campingpladser, udkigsteder, osv.

Og så har den også planlægningsfunktion.

Planlægningen har routing på kort, en listeform af punkterne tilføjet og mulighed for nemt at ændre rækkefølgen af punkterne.

Og så er der en Progress bar, som kan flyttes efterhånden man har været der. Så farves den del af ruten inden progress baren i en anden farve (rød).

Og endelig som en fed feature, kan andre følge med i hvor langt man er kommet på en webside. Mit link til denne tur planlægning er:

https://trips.wikicamps.co/nz/77303/6ECA7446-0A1B-4C01-A0CE-D1549A59E34E

Note : jeg har oplevet den er noget tid om at route på det viste kort. Patience.. Or more coffee, så er den der.

Hvordan vil jeg benytte appen.?

Jeg kommer til at benytte denne app, således at de foregående dage er up to date med hvad jeg gjorde og nogenlunde hvordan jeg kørte.

De kommende dage er med options, således at jeg i løbet af dagen, kan bestemme mig for hvad jeg vil.

Endelig er der en langsigtet planlægning, som gør jeg har en ide om hvilken overordnet rute jeg vil køre. Skulle gøre jeg kan nå det in-time til flyveren går retur.

About the author

Læs videre
Endelig, så gik turen videre fra Christchurch i min nye…